SPORTREND SPORTSZER KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM
CÍM: 1117 BUDAPEST, DOMBÓVÁRI ÚT 13-14.
TELEFON: +361-333-5182 | FAX: +361-210-0549 | E-MAIL: INFO@SPORTREND.HU
 

A Sportrend Kft. egyike Hazánk legismertebb és legmegbízhatóbb sportszer nagykereskedelmi cégének. Egyike azon cégeknek, akik valóban azért dolgoznak, hogy utat mutassanak az itthoni sportéletben.

A sportban, mely számunkra talán mindennél fontosabb. Fontos az egészségünk érdekében, fontos Önmagunkért, fontos gyermekeinkért, a csapat szellem, a küzdeni tudás megtanulásáért.

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a fejlődés sohasem állhat meg. A felmerülő vásárlói igények mindig egy kicsit talán a piac előtt járnak. Ellenben hisszük, az igényeket nem csak kiszolgálni, alakítani is kell. Újat mutatni, újabb és újabb termékeket, lehetőségeket kínálni, melyek színesebbé teszik az amúgy sem épp szürke sportéletet.

Bízunk benne, hogy ötleteink és termékeink már ezt a célt szolgálják. Megoldásokat, lehetőségeket kínálnak, melyekben vakon megbízhatnak. Reméljük, hamarosan vásárlóink között köszönthetjük Önöket és sikeresen működhetünk együtt a közeljövőben.

VISZONTELADÓINKNAK

Folyamatosan bővülő partneri, viszonteladói hálózatunk mondatta velünk, a fejlődésnek megállíthatatlannak kell lennie. Lépést kell tartanunk a piaccal, lépést az igényekkel, lépést a fejlődéssel, mely kapcsán igyekszünk viszonteladóinkat maximálisan kiszolgálni. Legjobb tudásunk kínáljuk a sikeres együttműködés reményében. Folyamatosan bővülő árukínálatunk, kedvező áraink, rugalmas hozzáállásunk cégünket az egyik legkeresettebb nagykereskedelmi cégévé emelte. Hiszünk benne, hogy Önnek is segítségére lehetünk, Önnel is együtt dolgozhatunk a közeljövőben.

Kérje árajánlatunkat, kérje viszonteladói árlistánkat telefonon, e-mail formájában, avagy fax számaink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére.
 

Főoldal | Cégünkről | Kapcsolat


VÁSÁRLÓINKNAK AJÁNLJUK!

- kedvező árak és akciós ajánlatok
- folyamatosan frissülő árukészlet
- újdonságok és különleges sportcikkek
- sportmezek gyártása és feliratozása
- rendelésfelvétel e-mailen, telefonon
- rugalmasság, megbízhatóság

LEGYEN ÖN IS VISZONTELADÓNK!
HOGY MIÉRT?

- speciális, egyedi akciós ajánlatok
- további viszonteladói kedvezmények
- gyors beszerzési és gyártási idő
- megbízható, minőségi termékek
- biztos cégháttér és támogatás

Hívjon minket bizalommal!
Telefon: +361-333-5182
Fax: +361-210-0549, +361-299-0715
 

CSAPATSPORTOK - EGYÉNI SPORTÁGAK - PÁLYAFELSZERELÉSEK - ISKOLAI SPORTESZKÖZÖK - TORNATERMI SPORTSZEREK
FITNESZ TERMÉKEK - SPORTMEZEK - SERLEGEK ÉS ÉRMEK

Minden jog fenntartva 2009 * Az oldalon szereplő képek, információk a Sportrend Kft. tulajdonát képezik. Másolásuk, további felhasználásuk
kizárólag a tulajdonos írásos beleegyezése után lehetséges! Ajánlott felbontás: 1024x768 * Optimális böngésző: IE 6.0 vagy újabb